Mina vänner

Sigge:

Flatcoated retrivern Conover´s Storm Trooper "Sigge". Född 01-03-04. Han är åldermannen och chef. Hans ord är lag. Jag törs inte säga emot honom. Sigge har vandrat vidare och avled 14-07-15. Sigge R.I.P
Ville:

Hamiltonstövaren Björkalléns Ville. Född 03-04-22. Honom har jag ingen respekt för. Han blir lite busig ibland. Vi står då mest still och låter ljudligt samtidigt som vi småbiter på varandra. Det är svårt att få någon riktig fart på gubben.
Tibbe:

Född 2005.Norsk skogskatt. Tar det lilla lugna i livet. Glider med fram i sin egen takt. Jag försöker busa med honom ibland men då sticker han undan.
Kalle:

Född 2007. En helvit kille och till motsats mot Tibbe har han neverna utanpå pälsen. Honom kommer jag inte i närheten utom när han inte ligger och soverKajsa:

Född 2009. En mysko tjej som låter mycket. Hennes bästa vän är Sigge. Honom gullar hon ofta med. Hon brukar lägga sig i min säng på kvällarna men det är bara att lägga sig på henne så flyttar hon till husses säng. Kajsa brukar låna vår hundkoja ibland. Men inte när jag är där. Innan jag flyttade hit klättrade hon in till Sigge och Ville i hundgården om dagarna.


Nemo:

Född 2010. Han och Pookie är syskon. Flyttade till husse och matte när de var 8mån. Innan det var de innekatter. Det vill inte Nemo bli något mer för han är en hängiven jägare men håller sig oftast i närheten av huset. Honom brukar jag busa med ibland, men husse och matte tycker att jag är för hårdhänt så de säger ifrån.

Pookie:

Född 2010. Som sagt syster till Nemo. Kattgängets argbigga, bråkar med alla katter förutom Nemo. Smyger och passar på de andra både ute och inne. Hon går aldrig långt bort, sällan utanför staketet. Jag får passa min om jag känner för att bråka med henne. Hon fräser och försöker riva migEgon:

Född 1989. Nordsvensk/Fjording. Chef över Hanno. Han är pensionär. Det enda han gör är att äta och vila.

Hannu:

Född 1993. Haflinger. Han är en gammal ridskolehäst som flyttade till husse och matte på gamla dar. Han gör som Egon, äter och vilar för det mesta. Men de gör en stor nytta så det inte växer igen där de går och betar

Hästarna är inressanta men läskiga djur, jag vill gärna se vad de gör men på behörigt avstånd

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)